/ Allmänt /

Maya 6-7 månader

Jag har ett inlägg som jag skrev om Saga när hon blev 6 månader så vill göra något liknande till Mayas kategori. Maya är dock snart 7 månader men så får det vara. 
 
Det går verkligen galet fort, och mycket snabbare med Maya, eller så bara känns det så, jag vet inte.
 
Du är och har varit världens snällaste spädbarn/bebis. Absolut, lite anpassningsgnäll som känns självklart, annars såååå, sååå, sååå snäll. 
Och efter att du lärde dig att le/skratta så har det blivit din indentitet liksom, du är en glad och chramig liten människa. Och mamma är såklart favoriten än så länge. Kan bero på att maten sitter på mig och vi har helammat i ett halvår. 
Men pappa är också rolig och mysig, ni brukar ju dansa framför spegeln och det älskar du. 
Saga är den roligaste personen du vet, det räcker med att hon går förbi så sprattlar du med benen. 
 
Du har gått från att vara en litendocka till en superrörlig tjej, du utvecklas typ precis enligt alla utvecklingsfasen som finns i appen dock en fas för tidigt typ eller vad man säger... Så nu är vi där du försöker krypa, det går mest bakåt men kommer nog snart på hur man ska göra det framåt. 
Det kliar massor i din mun så du smakar på allt som du får tag i. Du har även lärt dig att "säga till" liksom om du vill något. till ex. om du har vaknat i sovrummet så piper du till bara och väntar tills vi hämtar dig.. eller så skriker du när du kanske är hungrig eller inte vill sitta själv längre på en matstol. 
Inget är svårt eller en gåta med dig, det bara flyter på och det är så himla fantastiskt. För det ger mig möjligheten att njuta av dig som bebis, det ger mig chansen att verkligen njuta av tiden med dig som bebis. 
 
Inga tänder har du fått ännu, skillnad från S som reda hade 2 vid 7 månaders åldern. 
Så spännande det är att se hur olika det blir. 
 
Vi älskar dig så otroligt mycket och du är verkligen sista pusselbiten i vår familj.
(null)

(null)

(null)